Voetbal

Trending:


Hake spreekt grote verbazing uit na GA Eagles - Feyenoord: 'Sommige mensen hebben moeite om wakker te blijven'

Go Ahead Eagles-trainer René Hake is niet te spreken over het optreden van de arbitrage in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (1-3). De oefenmeester verbaast zich vooral over de aanloop naar het openingsdoelpunt van de Rotterdammers.


Verweij tipt Ajax voor trainersvacature: ‘Hij zou een gigantisch goede kandidaat zijn’

Volgens Mike Verweij is Marcel Keizer een goede opvolger van John van ’t Schip bij Ajax. De journalist van De Telegraaf geeft aan dat de voetbalvisie van Keizer hetzelfde is als die van Arne Slot.


Frenkie de Jong kan Erik ten Hag pijn doen met transfer naar Manchester City

Frenkie de Jong lijkt deze zomer alsnog voor een vertrek bij Barcelona te staan. Eerder werd Manchester United zeer vaak genoemd als nieuwe club, maar dat lijkt niet de beste bestemming.


Update | Hedwig Maduro gaat Ajax verlaten en wordt hoofdtrainer van promovendus

Hedwiges Maduro lijkt te gaan vertrekken bij Ajax, zo meldt Voetbal International. De assistent-trainer is de belangrijkste kandidaat om de trainersfunctie bij Almere City te gaan bekleden. De huidige trainer van Almere City, Alex Pastoor, vertrekt na dit seizoen bij de club. Almere City is met Ajax in gesprek over de voorwaarden voor het loslaten van Maduro. Nadat bekend werd dat Alex Pastoor Almere City ging verlaten na dit seizoen, ging de...


Rosberg en Hamilton moesten diep in de buidel tasten na crash Spanje 2016

De Grand Prix van Spanje 2016 staat bij menig Nederlandse F1-fan hoog op het lijstje van mooiste races. Rosberg heeft er een vervelende herinnering aan over gehouden.


Driessen duidelijk over Liverpool-stap: 'Slot moet niet huilen als Feyenoord…'

Valentijn Driessen is van mening dat Feyenoord zoveel mogelijk uit de aanstaande deal tussen Liverpool en Arne Slot moet halen. De Rotterdamse club hoopt op een bedrag tussen de tien en vijftien miljoen euro voor hun oefenmeester. Dat is volgens Driessen volledig terecht.


Ajax schakelt naar zesde versnelling: 'Dat wordt onze belangrijkste transfer'

Alex Kroes keert terug als technisch directeur, Erik ten Hag, Graham Potter of Francesco Farioli zijn in beeld voor de trainersvacature in Amsterdam, maar de 'belangrijkste transfer' staat nog te gebeuren bij Ajax. Dat vertelt Marijn Beuker aan De Telegraaf.


Real, PSG en Bayern strijden om topspeler: €59 miljoen is genoeg. Foto

De reuzen van Europa hebben een speler in hun vizier


‘Verstappen en Mercedes openen onderhandelingen; ook Marko naar Duitse team’

Het geflirt van Toto Wolff en zijn Mercedes-team met Max Verstappen wordt serieuzer. Volgens F1-insider gaan Max en manager Raymond Vermeulen na de Grand Prix van Miami met een delegatie van Mercedes onderhandelen over een mogelijk contract, dat ingaat vanaf het seizoen ‘25. Namens Mercedes zouden Toto Wolff, Mercedes-baas Ola Källenius en Sir James Ratcliffe (van sponsor Ineos) met de Verstappens om tafel gaan.


Deze sterspeler kan het schudden onder Slot bij Liverpool: 'Gaat hij meteen eruit pleuren'

De transfer van Arne Slot naar Liverpool is zo goed als rond. En dus wordt er onder de journalisten, analisten en prominenten in de voetbalwereld vooruitgekeken naar het dienstverband van de Nederlandse trainer bij de Engelse grootmacht. Uiteraard kan de mening van Valentijn Driessen niet ontbreken. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf zegt Driessen te weten welke speler er bij Liverpool geen schijn van kans maakt onder de leiding van Slot....


Genoemde Slot-opvolger zet zelf streep door Feyenoord: ‘Ik ben hier nog lang niet klaar'

Feyenoord moet door het nakende vertrek van Arne Slot naar Liverpool weliswaar op zoek naar een nieuwe trainer, maar hoeft in die zoektocht in elk geval niet aan te kloppen bij Joseph Oosting.


Driessen wijst op ‘strategisch’ en ‘venijnig’ zinnetje van Slot na Feyenoord - NEC: ‘Doet alles bewust’

Valentijn Driessen denkt dat Feyenoord-trainer Arne Slot de clubleiding na afloop van de bekerfinale tegen NEC al lichtjes onder druk probeerde te zetten om hem te laten gaan als zich een mooie kans zou voordoen.


NB: 'Het was vooral een hele domme overtreding van Bergwijn'

Na iedere wedstrijd die Ajax speelt, valt er weer genoeg na te bespreken. Mooie doelpunten, vervelende momenten, vreugde en verdriet. AjaxShowtime kijkt iedere week met één van de redacteuren terug op de wedstrijd én wekelijkse actualiteiten in De Nabeschouwing. Vandaag: Ajax komt niet langs Excelsior en lijdt zoveelste teleurstellende puntenverlies van het seizoen. Ditmaal met redacteur Timo . Lees hier zijn blik op de wedstrijd én praat mee!...


Graham Potter ziet niets in voorstel Ajax en slaat eerste aanbieding af

Ajax moet terug naar de tekentafel. Graham Potter heeft namelijk het eerste voorstel van de Amsterdammers afgeslagen.


Arne Slot haalt Ajax-fenomeen naar Liverpool: afbeeldingen

Hoogstwaarschijnlijk zal de Nederlander de Reds gaan coachen.


Verstappen door zuiderbuur als voorbeeld gebruikt: 'Hij klaagt graag als het niet goed gaat'

Stoffel Vandoorne heeft teruggeblikt op zijn tweejarige Formule 1-carrière bij McLaren. De Belg had in die tijd te maken met Fernando Alonso als teamgenoot, en reed in zijn openingsseizoen met Honda-aandrijving. De Japanners werden na 2017 aan de kant gezet, in ruil voor Renault. Dat is achteraf pijnlijk, beseft de huidige reservecoureur van Aston Martin. Vandoorne reed in 2015 het hele GP2-veld, de voorloper op de huidige Formule 2-klasse, op...


Alex Kroes meldt zich dag na terugkeer bij Ajax al vroeg op de Toekomst voor gesprek

Alex Kroes was vrijdag al vroeg op de Toekomst om door Marijn Beuker bijgepraat te worden over de huidige stand van zaken bij Ajax. Kroes keerde donderdag als technisch directeur terug bij de Amsterdammers.


Christian Horner verliest pokerspel: Red Bull op uiteenvallen

De entree van Red Bull Racing in de Formule 1 inmiddels twee decennia geleden was revolutionair: nota bene een rebelse fabrikant van energiedrankjes, die de conservatieve Formule 1-wereld opschudde en uitgroeide tot één van de meest succesvolle teams in de geschiedenis van de sport. Aan het hoofd van dat team toen én nu Christian Horner. Maar zoals vaker met revolutionairen ontpoppen ze zich geregeld tot autocraten, die niet beseffen wanneer hun...


Broers Van de Kerkhof horen immense bedragen voor PSV-speler: ‘Strik erom, breng hem persoonlijk weg’

Als buitenlandse clubs meer dan 60 miljoen euro bieden voor Johan Bakayoko, moet PSV hem gelijk verkopen, vinden René en Willy van de Kerkhof.


Ajax denkt aan Francesco Farioli van OGC Nice als nieuwe trainer

Ajax wil Erik ten Hag, Francesco Farioli of Graham Potter als nieuwe trainer aanstellen, zo meldt De Telegraaf vrijdag. Het is binnen de Amsterdamse club een publiek geheim dat de manager van Manchester United doelwit nummer één is.


Talentvolle Verhage per direct nieuwe trainer Ajax O15; voortvarend begin met toernooiwinst in Marokko

Rik Verhage is per direct begonnen als trainer van Ajax O15. De 35-jarige oefenmeester zou in eerste instantie vanaf volgend seizoen voor de groep staan van O15, maar Ajax heeft hem gevraagd eerder te beginnen. Verhage is goed begonnen aan zijn nieuwe baan. Ajax O15 won afgelopen weekend onder zijn leiding namelijk het International D’Agadir Tournament in Marokko. Verhage volgt bij Ajax O15 Marco van Galen op. Laatstgenoemde stond op...


Adrian Newey naar Ferrari: de reactie van Red Bull. Foto

De onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium


'Feyenoord pakt miljoenen: Liverpool breekt Nederlands record voor Slot'

Arne Slot wordt de duurste trainer in de Nederlandse geschiedenis. Volgens Voetbal International hoopt Feyenoord tien tot vijftien miljoen euro te ontvangen van Liverpool.


De Ligt droomt over toekomst: ‘Dan neem ik de hele groep uit 2019 mee’

Matthijs de Ligt zou in de toekomst graag terug willen keren bij Ajax. De verdediger is van mening dat zijn tijd in Amsterdam heel snel is gegaan en blikt daar met warme gevoelens op terug.


Programma Premier League of Darts: Van Gerwen hard onderuit in halve finale

Het einde van de Premier League of Darts nadert en de spanning is nog volop aanwezig. Met name voor Michael van Gerwen komen er cruciale weken aan. De Nederlander staat vierde in de stand, maar voelt Michael Smith op zeer korte afstand in de nek hijgen. Vanavond liggen er kansen voor 'Mighty Mike' om punten te scoren. Met Peter Wright treft Van Gerwen in de dertiende speelronde de nummer laatst in de Premier League of Darts. De flamboyante Schot...


Feyenoord moet AZ aftroeven in strijd om Samuel Dahl

AZ heeft zijn pijlen gericht op Samuel Dahl van Djurgårdens IF, dat naar verluidt 2,5 miljoen euro verlangt. Feyenoord lijkt echter betere papieren te hebben voor de Zweedse linksback.


‘Zuurste persoon ooit’ zorgt voor grote ergernis op persconferentie van Ajax

Een opvallend moment na het competitieduel van Ajax met Excelsior. Journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf vroeg Devyne Rensch ‘hoe leuk het nog is om voetballer van Ajax te zijn’.


FC Twente wacht op 31-voudig Oranje-international: 'Hij is van harte welkom, zou zijn komst zeker toejuichen'

FC Twente-trainer Joseph Oosting steekt zijn wens niet onder stoelen of banken: hij hoopt na dit seizoen de beschikking te kunnen hebben over Wout Weghorst.


Alex Kroes keert per direct terug bij Ajax als technisch directeur

Alex Kroes is per direct weer in dienst bij Ajax als technisch directeur, zo meldt De Telegraaf. Kroes was eerder werkzaam als algemeen directeur, maar gaat nu een andere rol vervullen binnen de club.


''De geboden 7 miljoen euro plus 2 miljoen euro bonussen is een lachertje''

Bij Feyenoord heerst veel respect voor de prestaties van trainer Arne Slot. De Bergentheimer heeft het voor elkaar gekregen om de Rotterdammers weer tot de top van de Eredivisie te laten behoren, spelers door te ontwikkelen om daarmee marktwaarde te creëren. Valentijn Driessen erkent dat ook, alleen is kritisch op zijn uitspraken over de onderhandelingen met Liverpool FC. Driessen vindt het zinnetje: ''Als ik een hele mooie kans zie, schat ik zo...


Red Bull F1: Machtsstrijd Red Bull lijkt fataal te worden: 'Relatie Newey en Horner nog verder bekoeld'

De Sky Sports-journalist vertelt over de interne problemen binnen het team.


‘Feyenoord verliest naast Slot nog drie andere stafleden aan Liverpool’

Naast Arne Slot verliest Feyenoord ook Sipke Hulshoff, Etiënne Reijnen en Ruben Peeters aan Liverpool. Mikos Gouka meldt dat de oefenmeester drie leden van zijn technische staf mee mag nemen.


'AC Milan belegt topoverleg: Feyenoord-vraagprijs bedraagt liefst 50 miljoen'

Het kamp van Santiago Gimenez heeft topoverleg gevoerd met AC Milan. De agenten van de Feyenoord-spits zaten in Milaan om tafel met technisch directeur Geoffrey Moncada van de Rossoneri, meldt Calciomercato.


Verstappen van onschatbare waarde: 'Met Max koop je gewoon twee of drie tienden'

Mercedes-teambaas Toto Wolff is al het hele seizoen bezig met een charme-offensief richting Max Verstappen, tot ergernis van Red Bull Racing-teambaas Christian Horner. Voormalig teameigenaar Frans Verschuur begrijpt wel waarom Wolff Verstappen via de media telkens weer blijft prijzen. Red Bull begon onrustig aan het seizoen, toen bekend werd dat er een onderzoek naar Horner werd ingesteld vanwege vermeend ongewenst gedrag en een mogelijke...


Verweij ontkracht geruchten: ‘Hij staat absoluut op één bij Ajax, niet Potter’

Niet Graham Potter, maar Erik ten Hag staat bij Ajax op de eerste plaats om John van ’t Schip op te volgen als trainer. Volgens Mike Verweij wil Alex Kroes graag wachten tot Ten Hag mogelijk beschikbaar is.


Van der Gijp heeft te doen met Koeman: ‘Hij gaat dat niet doen, hij gaat hem niet opstellen’

René van der Gijp vraagt zich af of Ronald Koeman het aandurft om komende zomer tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland te beginnen met Joey Veerman.


Derksen heeft groot Feyenoord-nieuws: 'Ik hoorde dat hij de eerste kandidaat is'

Marino Pusic is momenteel de belangrijkste kandidaat om Arne Slot op te volgen als hoofdtrainer van Feyenoord. Dat vertelde Johan Derksen vrijdagavond in Vandaag Inside


Windsor ziet maar één geschikte kandidaat om Verstappen op te volgen: 'Voor wie zouden ze anders kunnen gaan?'

Max Verstappen wordt voortdurend in verband gebracht met een overstap naar rivaal Mercedes, maar mocht de regerend wereldkampioen daadwerkelijk besluiten om Red Bull Racing te verlaten, wie moet de 26-jarige Nederlander dan vervangen bij de kampioensformatie? Peter Windsor kan eigenlijk maar één persoon bedenken. Mercedes heeft na de bekendmaking van het vertrek van zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton een stoeltje vrij voor 2025. Teambaas...


Max Verstappen F1: 'Mercedes bereid Verstappen hoogste salaris ooit in F1 aan te bieden'

Max Verstappen gaat naar verluidt in gesprek met het Mercedes F1-team om te praten over een mogelijke overstap. Zou de drievoudig wereldkampioen Red Bull Racing verlaten, dan lijkt hij er bij de Zilverpijlen financieel gezien flink op vooruit te gaan. We hebben er inmiddels vijf Grands Prix opzitten in het Formule 1-seizoen van 2024, maar de rommel...


Verbazing om Ajax-target Potter: 'Die man heeft Chelsea 92 miljoen euro gekost'

René van der Gijp heeft zijn bedenkingen over Graham Potter. De Engelsman is bij Ajax nadrukkelijk in beeld om John van 't Schip op te volgen als trainer, maar heeft op de analist van Vandaag Inside geen goede beurt gemaakt toen hij nog in dienst was bij Chelsea.


Vink: 'Dat kleeft een beetje aan Bosz, maar dit PSV is voetballend zo ver...'

Marciano Vink vindt dat PSV een bijzonder elftal heeft. De analist ziet dat de spelers van de Eindhovenaren bijzonder gedreven zijn en denkt ook te weten waarom het Peter Bosz bij PSV wél lukt om prijzen te pakken.


Steun voor Bergwijn: 'Ongeschikte arbiter, een topscheids had echt geen rood gegeven'

Steven Bergwijn had geen rode kaart moeten ontvangen tijdens de wedstrijd tegen Excelsior (2-2), vindt Mike Verweij.


Liverpool-icoon waarschuwt Slot: 'Kijk naar hoe het Ten Hag is vergaan'

Liverpool-icoon Graeme Souness waarschuwt Arne Slot om bij Liverpool niet dezelfde fouten te maken als Erik ten Hag bij Manchester United. De drievoudig Europa Cup 1-winnaar en vijfvoudig kampioen maakte in zijn beruchte column in de Daily Mail duidelijk welke valkuilen er voor de Nederlander liggen.


Ten Hag probeert de transfermarktplannen van Bayern München te dwarsbomen: foto

Manchester United heeft een Beiers doelwit in het vizier.


El Ahmadi tipt Feyenoord over Slot-opvolger: 'Die kan in de absolute top werken'

Karim El Ahmadi ziet in Joseph Oosting een goede opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. In Voetbalpraat van ESPN vertelt de analist vol lof over de coach van FC Twente.


Ajax wil oud-publiekslieveling als assistent van Potter terughalen naar Amsterdam

Christian Chivu (43) is volgens het AD in beeld bij Ajax om als assistent van beoogd hoofdtrainer Graham Potter aan de slag te gaan.


Ajax zet streep door twee trainerskandidaten: ‘Zij worden als ‘te bleu’ gezien’

Ajax is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en zowel de naam van Frank de Boer als Pascal Jansen is de laatste maanden in verband gebracht met de vacature in Amsterdam, maar beiden worden als ‘te bleu’ gezien.


Kees Kwakman raadt Mats Wieffer van Feyenoord transfer naar Liverpool af

Cristian Willaert denkt dat Arne Slot er goed aan zou doen om Mats Wieffer mee te nemen naar Liverpool. De commentator van ESPN is van mening dat de verdedigende middenvelder een goede versterking kan zijn voor the Reds.


Formule 1-teams storten zich op rechterhand Verstappen: "Hem binnenhalen is een dubbele klap"

De Formule 1-verslaggever ziet het binnenhalen van Newey voor ieder team als een grote slag.


Bosz voorspelt 'grote toekomst' bij PSV: 'Daar heeft hij heel veel geleerd'

Peter Bosz verwacht dat PSV-talent Tygo Land een 'grote toekomst' tegemoet gaat. Het talent maakt dit seizoen vooral minuten in Jong PSV en mag zichzelf zo nu en dan laten zien bij het eerste elftal.